wpa132a778.png
wp07c3ba43.png
wpe4af3859.png
wpabe21d49.png
wp39518c32.png
wp09851360.png
wp79f44762.png
wp3f4a5848.png
wpa132a778.png

© 2009 Flupi

 

Ontworpen door Flupi

Laatste update: 14/01/2011

  


Een uitstekend programma dat u helpt bij het digitaliseren van anologe naar digitale muziek. Voor ongeveer 50€ krijgt u de software in het nederlands of andere taal indien gewenst en een versterker (versie XXL) op 9 volt batterij om zo op een eenvoudige manier uw platenspeler te kunnen aansluiten op uw computer. Behalve muziek opnemen kunt u er ook voor kiezen om bestaande audio-bestanden als wma, ogg, mp3, avi, wav en aif te importeren in uw project of muziek van cd’s te rippen.

 

Neemt u de audio op van een cassetterecorder of platenspeler dan kunt u de bestanden direct digitaliseren naar wav, ogg of mp3. Cleaning Lab digitaliseert geluid met een maximale bitrate van 24 en een sample rate van 48 Khz. Het programma geeft keurig aan of het volume te laag of te hoog is en ondersteunt automatische cd-trackherkenning.

 

Na het importeren, rippen of opnemen kunt u desgewenst het geluid bewerken door muziek nummers te combineren, volumeniveaus aan te passen of tal van effecten toe te kennen.

 

Cleaning Lab maakt hiervoor gebruik van een aparte, prettig werkende audio-editor. In veel gevallen volstaat het om na de opname direct naar stap twee te gaan: het opschonen van het geluid.

 

 

De eenvoudigste manier is om gebruik te maken van de automatisch analyse. Cleaning Lab regelt dan alle effecten voor u. Bent u meer ervaren in het werken met effecten dan kunt u gebruik maken van de sliders bij de verschillende geluidseffecten of van het cleaning venster.

 

Na het opschonen van de muziek kunt u er voor kiezen om van het stereo geluidssignaal een surround signaal te maken. Hierdoor kunt u de muziek beluisteren over vier luidsprekers. De laatste stap in het digitaliseerproces is het exporteren naar een bestand of het branden naar een cd of dvd.

 

Magix levert met Cleaning Lab een goed en eenvoudig te hanteren programma af waarmee beginners en gevorden snel mee uit de voeten kunnen.

 

Meer informatie over Cleaning Lab 17 deluxe kunt u HIER vinden.

      

Music Cleaning Lab Deluxe

www.000webhost.com